Sandent - Laborator modern de tehnică dentară

Laboratorul Sandent este un laborator de tehnică dentară modern, ce folosește ultimele tehnologii 3D pentru a oferi medicilor colaboratori și pacienților acestora, lucrări dentare durabile, estetice și precise.

DESPRE LABORATOR

Istoria noastră începe în anul 2007 prin implementarea unui proiect cu fonduri europene și guvernamentale. De atunci investim permanent în aparatură modernă și folosim în practica de zi cu zi sistemele CAD/CAM, scanarea 3D, modelarea și printarea 3D, sinterizarea laser și multe altele dar știm că inima laboratorului nostru este formată de fapt din oameni! 

Echipa noastră cu care ne mândrim este formată din tehnicieni dentari specialiști cu experiență de peste 10 ani. Colegii noștri sunt interesați mereu de perfecționare, sunt deschiși la noi provocări și la rezolvarea celor mai complexe cazuri de care ne ocupăm.

Telefon

Strada Câmpului nr. 6/2, Focșani

Program de lucru

Luni – Vineri

0900 – 1900

Sâmbătă

Închis

Duminică

Închis

Descoperă mai multe!

Te invităm să vizionezi clipul nostru de prezentare!

Livrare rapidă, flexibilitate și oferte personalizate!

Sandent

Livrare rapidă

Avem un curier propriu pentru ridicarea amprentelor și livrarea lucrărilor în Focșani și orașele învecinate – suntem doar la un telefon distanță!

Flexibilitate

Suntem deschiși oricăror provocări profesionale și dispuși în a găsi cea mai bună soluție pentru fiecare pacient în parte!

Oferte personalizate

Oferim în fiecare sezon colaboratorilor promoții speciale pentru anumite tipuri de lucrări, deci fiți cu ochii pe site-ul nostru și pe pagina noastră de Facebook!

Doriți mai multe detalii?

Contactați-ne!

Ne face plăcere să vă vorbim despre munca noastră!

Partener: Radiologie Sandent